Близько 7,5 тисяч рятувальників та 2 тисяч одиниць спецтехніки ДСНС України гарантуватимуть безпеку громадян під час виборів до Верховної Ради України

Близько 7,5 тисяч рятувальників та 2 тисяч одиниць спецтехніки ДСНС України гарантуватимуть безпеку громадян під час виборів до Верховної Ради України

26.10.14 11:11 0 770
У зв’язку з проведенням 26 жовтня в Україні позачергових виборів народних депутатів до Верховної Ради України, з 25 по 27 жовтня органи управління та формування системи ДСНС України переводяться на посилений режим чергування. Безпосередньо у день виборів на виборчих дільницях на чергуванні перебуватиме 4,5 тисяч осіб особового складу та 2 тисячі одиниць спецтехніки ДСНС України. Ще 3 тисячі осіб здійснюватимуть патрулювання у населених пунктах України. Рятувальники пильнуватимуть пожежну безпеку на виборчих дільницях та забезпечуватимуть оперативне реагування на надзвичайні ситуації у разі їх виникнення.

По місту Київ та Київській області на чергуванні перебуватиме понад 700 рятувальників та 180 одиниць спецтехніки. Ще понад 500 рятувальників та 150 одиниць спецтехніки перебуватимуть у резерві.

Напередодні виборів працівники ДСНС України проводили інформаційно-роз’яснювальні рейди по виборчих дільницях на території країни. Рятувальники оглядали приміщення виборчих дільниць щодо дотримання правил пожежної безпеки, в тому числі на предмет наявності вогнегасників, перевірили стан евакуаційних виходів, тощо. Крім того, провели інструктажі з членами виборчих комісій, розповіли як правильно користуватись вогнегасником та про першочергові дії, що слід вжити у разі виникнення надзвичайної ситуації.

Прес-служба

ДСНС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ