На Тернопіллі відбувся благодійний концерт на підтримку військових у зоні АТО в Монастириську

На Тернопіллі відбувся благодійний концерт на підтримку військових у зоні АТО в Монастириську

26.10.14 12:50 0 874
21 жовтня 2014 року в районному Будинку культури з ініціативи місцевих свободівців відбувся благодійний концерт на підтримку українських військовослужбовців, котрі перебувають у зоні проведення антитерористичної операції.

Концерт розпочався з виконання державного славня України, а також вшанування пам'яти загиблих українських військових хвилиною мовчання. Благодійне дійство урочисто відкрили міський голова Монастириська свободівець Андрій Старух і керівник апарату обласної державної адміністрації, депутат Тернопільської обласної ради свободівка Марія Чашка. Концертну програму забезпечили дитячі танцювальні, вокально-інструментальні колективи місцевого Будинку культури, а також колективи з Івано-Франківська і Підгайців.

"Передусім хотіла б подякувати батькам цих напрочуд талановитих, сповнених любові до своєї держави, дітей за те, що зуміли закласті фундамент патріотизму у кожне із цих маленьких сердець. Діточки уже прекрасно усвідомлюють, що на сході за їхнє майбутнє, свободу і щасливе життя борються справжні воїни. Приємно знати, що з ініціативи свободівців організовують різноманітні благодійні акції та концерти за участі дітей, адже діти – наше майбутнє, і вони вкладають свій вагомий внесок у розвиток Української державності. Патріотичне виховання молодого покоління – це завдання кожного із нас", – зазначила керівник апарату Тернопільської обласної державної адміністрації, депутат обласної ради свободівка Марія Чашка.

На завершення благодійного концерту заступник директора Монастириської ЗОШ І–ІІІ ступенів із виховної роботи Оксана Дзяйло передала Марії Чашці релігійну атрибутику, а саме 1000 невеличких образків і матеріяльну допомогу у розмірі 10 тис. грн, зібраних волонтерами місцевої школи.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Посольство Вірменії в ...

КОМЕНТАРІ