На Волині засудили розбійника

На Волині засудили розбійника

26.10.14 09:23 0 721
Зловмисник, як тільки звільнився з місць позбавлення волі, із застосуванням насильства пограбував лучанку. Таким чином чоловік отримав новий строк – три роки тюрми.

Спритник близько 5-ї години ранку на зупинці громадського транспорту помітив жінку. У голові відразу вималювався злочинний план, тож він, не вагаючись, кинувся його реалізовувати. Підбігши до лучанки, зловмисник двічі вдарив її кулаком в обличчя та вирвав із рук жіночу сумку. Своїми діями чоловік спричинив жертві тілесні ушкодження та завдав збитків на майже тисячу гривень.

За фактом розбійного нападу правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 Кримінального кодексу України, а невдовзі у затримали підозрюваного. Розбійником виявився місцевий житель, котрий має чотири судимості за скоєння крадіжок та грабежу, тож провів у місцях позбавлення волі майже вісім років.

Після проведення всіх необхідних слідчих та процесуальних дій справу скерували для розгляду в суді. Свою вину зловмисник визнав повністю, матеріальні збитки потерпілій відшкодував, тож просив суворо не карати його.

Детально розглянувши всі матеріали, суд визнав чоловіка винним та призначив покарання: три роки в'язниці.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Автомобили Volvo (Вольво)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ