В Івано-Франківській області правоохоронці виявляють викрадений товар на полицях торгових закладів

В Івано-Франківській області правоохоронці виявляють викрадений товар на полицях торгових закладів

26.10.14 11:52 0 811
На території Івано-Франківська проходять відпрацювання направлені на перевірку місць можливої реалізації викраденого майна. До заходів задіяні працівники різних міліцейських служб та підрозділів, зокрема дільничні інспектори міліції, працівники патрульної служби, розшуківці.

Профілактичні заходи розпочалися підготовчим етапом, який тривав з 10 по 14 жовтня поточного року. Метою першого етапу був збір інформації про можливі місця збуту викраденого майна. Наступний етап – практичний, що розпочався та тривав з 14 по 19 жовтня, передбачає здійснення перевірок ринків, ломбардів та комісійних магазинів на предмет реалізації незаконного товару.

Правоохоронці кажуть, такий метод виявлення крадіїв є дієвим та незмінним у часі, адже дозволяє ефективно боротися з крадіжками.

Адже окрім виявлення викраденого майна, проводиться профілактична робота з інформування продавців щодо характеристик крадіїв, які можуть принести їм на реалізацію незаконний товар.

Подібні рейди і надалі будуть здійснюватися правоохоронцями на території міста та області, що без сумніву дасть свої плоди у боротьбі зі злочинністю.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: В Донецьку чутно поодинокі ...

КОМЕНТАРІ