Житель Тернопільщини,який розбещував 3-річну племінницю,вислухав вирок суду

Житель Тернопільщини,який розбещував 3-річну племінницю,вислухав вирок суду

26.10.14 12:28 0 660
До 5 років позбавлення волі з дворічним іспитовим строком суд засудив 34-річного жителя Тернопільщини. На лаву підсудних молодик потрапив за розбещення 3-річної племінниці.

Жахливу таємницю відкрила мати дівчинки на початку цьогорічної весни. Дитина почала дивно поводитися, це насторожило жінку. З своїми здогадками вона поділилася з чоловіком. Вже невдовзі відкрилася страшна правда – 3-річну дівчинку розбещував рідний дядько.

За фактом вчинення розпусних дій відносно малолітньої правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

В ході досудового розслідування з'ясувалося, що сім'я потерпілої дівчинки мешкала під одним дахом з її дядьком. Дівчинка не раз заходила до кімнати родича. Під час допиту в міліції та згодом у суді 34-річний зловмисник визнав, що тричі спокушав маля цукерками та просив нікому не розповідати про їхні “забави”.

Зважаючи, що горе-розбещувач хворіє на легку розумову відсталість і перебуває на обліку в обласного психіатра, відтак не здатний повністю контролювати себе, суд і надав підсудному випробувальний термін.

До слова,у вересні цього року до тюрми за розбещення неповнолітніх потрапив 48-річний житель Кременеччини. Його засудили до трьох років в'язниці.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельниччина: "Кохання ...
Наступна новина: На Тернопіллі відбувся ...

КОМЕНТАРІ