В Житомирській області коростенські дільничні інспектори міліції затримали магазинного крадія

В Житомирській області коростенські дільничні інспектори міліції затримали магазинного крадія

26.10.14 10:28 0 684
23 жовтня до Коростенського МВ УМВС звернувсь 39-річний житель райцентру із заявою про викрадення з його магазина продуктів харчування.

Оглянувши місце події, правоохоронці з'ясували, що зловмисник зміг вільно потрапити у приміщення, адже слідів примусового відкриття дверей чи вікон не виявили. Згодом дільничні встановили, що крадієм є 33-річний житель району.

Відповідно до ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України таємне викрадення чужого майна карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Шановні громадяни! Не забувайте вчасно подбати про безпеку свого майна. Укріпіть двері та вікна у власних помешканнях, офісах, торгівельних закладах, складських приміщеннях тощо. Зауважте, що сучасні технічні та практичні засоби дозволяють надійно захистити приміщення від відвідування небажаних гостей. Приміром, розгляньте питання про встановлення охоронної сигналізації, що зведе намагання зловмисників заволодіти вашим майном до мінімуму.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Волині грабіжник ...

КОМЕНТАРІ