Вінницькі правоохронці затримали торговця амфітаміном та марихуаною

Вінницькі правоохронці затримали торговця амфітаміном та марихуаною

26.10.14 15:01 0 707
У м. Вінниці оперативні працівники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків затримали«на гарячому» раніше судимого за аналогічні злочини вінничанина, який розповсюджував наркотики.

Вінницькими працівниками міліції було проведено оперативну закупівлю під час якої вдалося задокументувати злочинну діяльність 21-річного непрацюючого місцевого жителя.

За словами начальника Вінницького міського відділу міліції Юрія Куцого, продавця наркотиків, раніше судимого за аналогічні злочини вінничанина, затримали під час чергової оборудки за місцем його проживання. У квартирі хлопця оперативники вилучили 40 пакетиків наркотичного зілля вагою близько 10 грамів кожний, а також амфітаміну загальною вагою біля 10 грам.

Вилучена наркотична речовина направлена на дослідження в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС. Міліція працює над встановленням каналу надходження амфітаміну та марихуани.

Наразі зловмисник затриманий та знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Слідчим відділом міліції розпочато кримінальне провадження відповідно до ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до 10 років. Триває слідство.

СЗГ ВМВ УМВС України

У Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: За незаконний бурштиновий ...

КОМЕНТАРІ