На Вінничині міліція затримала зловмисника,на рахунку якого десятки крадіжок велосипедів

На Вінничині міліція затримала зловмисника,на рахунку якого десятки крадіжок велосипедів

27.10.14 10:13 0 646
Працівники карного розшуку міської міліції затримали 30-річного місцевого жителя, який викрадав двоколісні транспортні засоби, залишені їх власниками без нагляду.

Черговою жертвою крадія став 25-річний вінничанин. У вечірній час чоловік залишив свій велосипед біля магазину, а коли повернувся його вже не було. Сума завданого збитку становить близько 5 000 гривень. Швидко встановити особу зловмисника працівникам міліції допомогли камери відеоспостереження, розташовані біля торгівельного центру.

Як розповів начальник міського відділу міліції Юрій Куций, затриманим виявився місцевий житель, який вже притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини. Вкрадені транспортні засоби чоловік продавав на ринках за низькою ціною.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 185 КК України (крадіжка). Чоловікові загрожує до п'яти років позбавлення волі.

Міліція Вінниччини радить у випадку крадіжки велосипедів не зволікати, а терміново телефонувати до міліції за номером «102». За «гарячими слідами» можна скоріше знайти зловмисника та повернути втрачене майно.

СЗГ ВМВ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ