У Рівненській області рятувальники ліквідували пожежу в приватному житловому секторі площею 60 м.кв.

У Рівненській області рятувальники ліквідували пожежу в приватному житловому секторі площею 60 м.кв.

27.10.14 12:19 0 598
25 жовтня о 21:35 до Служби порятунку за телефоном «101» надійшло повідомлення про пожежу в місті Рівне на вулиці Курчатова. За вказаною адресою було негайно направлено чергові відділення 3-ї та 1-ї державних пожежно-рятувальних частин і оперативно-координаційний центру ГУ ДСНС.

За 5 хвилин перший підрозділ рятувальників вже прибув до місця виклику. Все свідчило про те, що повідомлення про пожежу за «лінією 101» поступило із сильним запізненням, адже вогонь вже встиг охопити 5 дерев’яних господарчих будівель загальною площею 60 м. кв. До того ж існувала реальна загроза поширення полум’я на сусідні господарчі будівлі та автогаражі. Разом з тим, перед подачею на гасіння води, слід було знеструмити місце пожежі.

Викликавши додаткові сили та аварійну бригаду «Рівнеобленерго», бійці Держслужби з НС подали на захист господарчих будівель водяний ствол. Тим часом на допомогу прибули ще два чергові відділення пожежно-рятувальної служби та електрики. Після відключення електроживлення місця пожежі, на приборкання вогню було подано з різних сторін три потужні водяні стволи. Для безперебійної подачі вогнегасячих засобів проводився підвіз води з пожежного гідранту, що знаходився за 200 метрів. О 22:07 пожежу вдалося локалізувати.

В ході подальшого гасіння рятувальники проводили розбір конструкцій будівель, під час якого виявили два газових балони. Після охолодження, балони було винесено у безпечне місце.

О 01:50 26 жовтня керівник гасіння пожежі доповів про остаточну ліквідацію пожежі. Вогонь знищив 5 дерев’яних господарчих будівель з речами домашнього вжитку, які вже палали на момент приїзду пожежно-рятувальних підрозділів. Рятувальники не дали пожежі поширитися на сусідні господарчі будівлі та автогаражі. Наразі правоохоронці встановлюють причину та всі обставини даної пожежі.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Фільм «Плем’я» здобув ...

КОМЕНТАРІ