На Хмельниччині під час ліквідації пожежі у житловому будинку виявлене тіло власника

На Хмельниччині під час ліквідації пожежі у житловому будинку виявлене тіло власника

27.10.14 09:41 0 625
26 жовтня о 3:39 на пункт зв’язку групи спеціальної пожежної техніки Аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку на вул. Кошового, 10, у обласному центрі. Про нещасний випадок до Служби порятунку «101» повідомили мешканці сусіднього домогосподарства.

Негайно до місця виклику прибуло відділення групи спеціальної пожежної техніки АРЗ СП та відділення 2-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Хмельницький. Рятувальники оперативно ліквідували пожежу в тих розмірах, яких вона набула на час прибуття підрозділів ДСНС.

Пожежу площею 10 кв. м. локалізовано о 4:00, ліквідовано о 4:10.

Під час гасіння пожежі вогнеборці виявили тіло 58-річного власника помешкання.

Внаслідок пожежі вогнем знищено веранду житлового будинку.

Ймовірна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації газового опалення.

Щорічно з настанням холодів зростає ймовірність виникнення пожеж. В осінньо-зимовий період люди починають інтенсивніше обігрівати житлові будинки та господарські приміщення, не дотримуючись елементарних правил пожежної безпеки. Найгірше те, що в пожежах гинуть люди. ДСНС України звертається до громадян суворо дотримуватись правил пожежної безпеки та пам’ятати, що пожежу легше запобігти, ніж її загасити!

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ