В Закарпатській області виноградівські міліціонери оперативно розкрили крадіжку велосипедів

В Закарпатській області виноградівські міліціонери оперативно розкрили крадіжку велосипедів

27.10.14 10:35 0 621
18-річний мешканець Виноградова припаркував свого велосипеда біля магазину, а коли повернувся, його вже там не було. Невдовзі 26-річного злодія знайшли міліціонери, до яких звернувся із заявою потерпілий.

Як свідчить статистика, велосипед набуває популярності як транспортний засіб серед місцевих мешканців, і серед зловмисників теж. До рук крадіїв потрапляють велосипеди, залишені без нагляду біля будинків, магазинів, на сходових клітках у під'їздах. Адже багато часу і зусиль для цього не потрібно: вкрав, сів і поїхав…

Так було і в цьому випадку. Як з'ясували правоохоронці, того дня хлопець приїхав за покупками на гуртовий ринок в місто Виноградів і при цьому залишив свій велосипед без нагляду, попередньо нічим не закріпивши його. Саме цим і скористався злодій.

Аналогічна заява надійшла ще від одного виноградівця. Цього разу злодій викрав велосипед, пошкодивши навісний замок.

Виноградівські правоохоронці встановили, що крадіжку обох велосипедів скоїв 26- річний мешканець Виноградова, раніше вже судимий за аналогічні злочини. У скоєному зловмисник зізнався, речові докази вилучено.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена повторно).

Оксана Кобзаренко

Виноградівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області у ...

КОМЕНТАРІ