Тернопільські правоохоронці вдячні жителям області за взаєморозуміння,пильність та співпрацю під час проведення виборів

Тернопільські правоохоронці вдячні жителям області за взаєморозуміння,пильність та співпрацю під час проведення виборів

27.10.14 12:33 0 593
Станом на 20 годину усі 1183 виборчих дільниці, що знаходяться на території області, завершили свою роботу вчасно.

Загалом під час проведення волевиявлення до органів внутрішніх справ області надійшло 16 повідомлень про події, пов'язані з виборчим процесом. За усіма фактами міліціонери провели перевірки. Частина із них – не підтвердилася.

Суттєвих порушень виборчого законодавства, які би вплинули на волевиявлення наших краян, правоохоронці не зафіксували. Загалом можна констатувати, що позачергові парламентські вибори пройшли спокійно. Порушень громадського порядку на виборчих дільницях не допущено.

Скарг від спостерігачів, громадських організацій, Комітету виборців, громадської мережі "Опора", голів, їх заступників та членів ОВК та ДВК до правоохоронців не надходило.

Працівники міліції продовжують нести службу з охорони виборчих дільниць, де тривають підрахунки голосів виборців. По завершенні правоохоронці забезпечать охорону виборчої документації під час її транспортування та здачі до окружних виборчих комісій.

Міліціонери висловлюють подяку усім учасникам виборчого процесу за взаєморозуміння, пильність та співпрацю під час проведення виборів до Верховної Ради України.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У день голосування на ...
Наступна новина: В Закарпатській області під ...

КОМЕНТАРІ