В Закарпатській області під час пожежі рятувальники евакуювали трьох людей та врятували житловий будинок від знищення

В Закарпатській області під час пожежі рятувальники евакуювали трьох людей та врятували житловий будинок від знищення

27.10.14 12:36 0 648
Пильність сусіда та оперативність пожежників врятувала життя та житловий будинок мешканця с. Синевир, що на Міжгірщині. О 04:39 26 жовтня в оперативно-рятувальну службу поступило повідомлення про пожежу у дворогосподарстві 31-річного мешканця. Телефонував місцевий житель, який повідомив, що у його сусіда горить літня кухня. На той час вогонь вже повністю охопив покрівлю будівлі.

Вогнеборці не забарилися, адже в даному населеному пункті саме дислокується рятувальний підрозділ. Також на допомогу синевирцям було направлено чергове відділення державного пожежно-рятувального поста с. Колочава. За декілька хвилин пожежні автомобілі вже були на місці пригоди. Першочерговим завданням для рятувальників було відвернути поширення полум’я на поряд розташований дерев’яний житловий будинок та господарську будівлю.

У той час власник, нічого не підозрюючи, разом з дружиною та донькою перебували у будинку. Рятувальники розбудили погорільців та вивели їх із помешкання. Далі приступили до гасіння пожежі. О 05:10 стихію вдалося локалізувати й о 05:50 ліквідувати повністю.

За попередніми даними до займання призвело порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення. Завдана матеріальна шкода складає 6 тис. гривень, адже вогонь встиг знищити покрівлю літньої кухні на всій площі й пошкодити стіни та стелю будівлі.

Управління ДСНС України у Закарпатській області закликає громадян бути обережними у поводженні з вогнем та суворо дотримуватися правил пожежної безпеки.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ