В Житомирській області у вчиненні грабежу у Новограді-Волинському викрито раніше судиму звягельчанку

В Житомирській області у вчиненні грабежу у Новограді-Волинському викрито раніше судиму звягельчанку

27.10.14 13:52 0 645
Жінка вже мала проблеми із законом через крадіжки. Днями її було затримано міліцією за відкрите викрадення майна у вдвічі молодшої від неї дівчини.

До чергової частини Новоград-Волинського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від 20-річної жительки сусіднього районного центру про те, що її пограбувала невідома жінка.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група. Зі слів заявниці правоохоронці з'ясували, що на одній з центральних вулиць міста до неї несподівано підбігла незнайомка та силоміць відібрала сумочку, в якій знаходилися особисті речі та близько 500 гривень.

– Дівчина добре запам'ятала зовнішні прикмети зловмисниці і повідомила їх працівникам міліції, - розповів начальник Новоград-Волинського МВ УМВС Сергій Рябошапка. – За наявним описом оперативники карного розшуку впізнали місцеву жительку, яка раніше вже притягувалася до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок.

Відтак, правоохоронці навідалися за місцем проживання останньої. Коли на порозі квартири 46-річної звягельчанки з'явилися міліціонери, та помітно занервувала. Свою причетність до грабежу вона спочатку заперечила, проте в ході розмови таки зізналася. А беззаперечним доказом її вини стало вилучення відібраних у заявниці речей. Окрім того, остання у затриманій упізнала свою кривдницю.

Як повідомив Сергій Рябошапка, розслідування кримінального провадження, відкритого за ч.2 ст.186 (Грабіж) ККУ триває. Затриманій офіційно оголошено про підозру, судом їй обрану міру запобіжного заходу у вигляді тримання від вартою. За чинним законодавством, зловмисниці може загрожувати позбавлення волі строком до 6 років.

Інна Вовченко

Новоград-Волинський МВ

УМВС України в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Москві відійшла у ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ