На Хмельниччині у Старокостянтинові двоє підлітків намагались обікрасти автомобілі,які зберігаються на штрафмайданчику місцевого райвідділу міліції (+)

На Хмельниччині у Старокостянтинові двоє підлітків намагались обікрасти автомобілі,які зберігаються на штрафмайданчику місцевого райвідділу міліції (+)

28.10.14 08:46 0 635
Дитяча цікавість і безвідповідальність двох 12-річних школярів із Старокостянтинова ледь не привела їх до кримінального провадження. На щастя, підлітків вчасно помітили і зупинили правоохоронці.

Серед білого дня на територію охоронюваного штрафмайданчика транспортних засобів Старокостянтинівського райвідділу міліції проникло двоє місцевих школярів. Хлопці зривали з автомобілів пломби, проникали всередину і вишукували там цінні, на їхню думку, речі: дрібні гроші, запальнички, зарядні пристрої, коврики тощо. Усі «скарби» діти зносили до одного автомобіля, щоб потім розділити між собою.

На щастя, хлопців вчасно помітили працівники райвідділу і зупинили їх за крок від кримінального провадження, бо які б не були ті речі, а крадіжка є крадіжка, і за її вчинення потрібно відповідати.

Як виявилось, обидва хлопчаки — із неповних сімей, за місцем навчання характеризуються посередньо. Правоохоронцям вони пояснили, що на такий крок їх штовхнула звичайна цікавість — хотіли подивитися на автомобілі після ДТП, що там у них всередині.

Працівники райвідділу усі речі повернули на місця згідно описів, автомобілі знову опечатали.

Начальник кримінальної міліції у справах дітей Старокостянтинівського РВ УМВС Іван Шишкін розповів, що після інциденту до райвідділу негайно викликали матерів затриманих школярів. І з ними, і з дітьми було проведено профілактичну бесіду. Наразі вирішується питання про притягнення батьків до адміністративної відповідальності за ст. 184 КУпАП «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей».

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцькі спортсмени взяли ...
Наступна новина: Тернопільська область: ...

КОМЕНТАРІ