На Хмельниччині начальник обласної міліції та члени Ради ветеранів обговорили форми співпраці

На Хмельниччині начальник обласної міліції та члени Ради ветеранів обговорили форми співпраці

28.10.14 08:10 0 604
В управлінні МВС України в Хмельницькій області відбулася зустріч ветеранів органів внутрішніх справ області з очільником управління Олександром Розізнаним.

Досвідчені ветерани міліцейської служби до зустрічі підготувались заздалегідь і прийшли з численними пропозиціями щодо співпраці та участі членів організації у життєдіяльності сучасної міліції. Практично усі присутні свого часу обіймали вагомі керівні посади, а тому життєвого та управлінського досвіду їм не займати.

Активне спілкування тривало більше години. За цей час колишні правоохоронці розповіли про своє бачення реформування існуючої системи МВС та окреслили можливі шляхи покращення якості боротьби зі злочинністю.

Слід зазначити, що Хмельницька обласна організація ветеранів ОВС бере досить активну участь у професійній діяльності своїх молодих колег. Причому, не лише у ролі наставників. Коли потрібно, міліцейські ветерани стають на захист правоохоронців від несправедливої критики, збирають матеріальну допомогу учасникам АТО, допомагають у розкритті злочинів.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ