У Волинській області прокуратура відстояла в суді земельну ділянку для громади Шацька

У Волинській області прокуратура відстояла в суді земельну ділянку для громади Шацька

28.10.14 11:21 0 680
Волинська міжрайонна прокуратура з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері відстояла в суді апеляційної інстанції правомірність своїх вимог щодо звільнення мешканкою села Гаївка Шацького району самовільно захопленої нею земельної ділянки та знесення самочинно збудованої на ній споруди.

Нагадаємо, міжрайонною прокуратурою із залученням спеціалістів Державної інспекції сільського господарства та інспекції архітектурно-будівельного контролю у Волинській області було проведено перевірки додержання земельного та природоохоронного законодавства у селі Гаївка Шацького району.

З'ясувалося, що місцева мешканка без будь-яких правовстановлюючих документів самовільно зайняла спірну земельну ділянку та збудувала на ній господарську будівлю.

Прокуратура стала на захист територіальної громади та звернулась до суду із позовом до спритної господині.

Рішенням Шацького районного суду від 17 вересня 2014 року позов прокуратури було задоволено у повному обсязі, жінку зобов’язано знести самовільно збудовану споруду та повернути земельну ділянку у власність громади.

Ухвалою апеляційного суду Волинської області рішення суду першої інстанції залишено без змін, відтак ділянку вартістю понад 27 тисяч гривень буде повернуто громаді Шацька.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Житомирська область: за ...

КОМЕНТАРІ