Волинь стабільно отримує кошти на підтримку військовослужбовців – учасників АТО

Волинь стабільно отримує кошти на підтримку військовослужбовців – учасників АТО

28.10.14 09:32 0 661
Волинь стабільно отримує кошти на підтримку військовослужбовців – учасників АТО. Про стан фінансування низки державних програм поінформував начальник головного управління Держказначейства у Волинській області Михайло Леміщак.

Здійснено видатки за державною програмою щодо закупівлі житла для забезпечення сімей загиблих військовослужбовців в зоні АТО. На рахунку Володимир-Волинської міської ради – 214,5 тис. грн, Луцької міськради - 493,4 тис. грн. Також невикористані кошти – на рахунку Волинського обласного військового комісаріату – на виплату одноразової матеріальної допомоги родинам мобілізованих.

На виплату одноразової матеріальної допомоги сім'ям військовослужбовців, в яких загинули рідні в зоні АТО, з державного бюджету спрямували 11,9 млн грн.

Крім того, на 68 сім'ям загиблих військовослужбовців виплатили по 100 тис. грн з резервного фонду обласного бюджету. Ще три родини очікують на матеріальну допомогу.

Також для покращення матеріально-технічного стану армії з обласного бюджету виділено 7,8 млн грн, з яких використано - 6,7 млн. грн.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ