Волинь: окремі соціально важливі об’єкти області,через недопрацювання відповідальних керівників,досі не опалюються

Волинь: окремі соціально важливі об’єкти області,через недопрацювання відповідальних керівників,досі не опалюються

28.10.14 13:13 0 614
24 жовтня в області розпочався опалювальний сезон. На понеділок, 27 жовтня, тепло подали у 771 школу, 412 дитсадків, 1669 житлових будинків. Про це на оперативній нараді повідомив директор департаменту ЖКГ та будівництва облдержадміністрації Володимир Банада.

За його словами, наразі в області не опалюються три школи, один дитсадок та два гуртожитки у Рожищенському районі, а також – школа-гімназія № 21 і житловий будинок у м.Луцьк. Володимир Банада розповів, що на Рожищанщині проблеми виникли через неузгодження лімітів на постачання природного газу.

В обласному центрі ситуація наступна: у школі триває встановлення сучасного теплового пункту, яке завершиться за два-три дні. У восьмиквартирному житловому будинку встановлюють систему індивідуального опалення, там жильцям доведеться зачекати до двох тижнів.

Директор департаменту також повідомив, що в період опалювального сезону 2014-2015 рр, для запобігання та швидкого реагування на можливі надзвичайні ситуації, працюватиме оперативна диспетчерська служба за номером телефону 0332 778130.

Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик висловив обурення ситуацією у Рожищенському районі. Система теплопостачання та котельня у райцентрі - готові. А вирішити питання перерозподілу лімітів газу необхідно було ще до початку подачі тепла. Однак це не було зроблено на рівні департаменту та РДА. І про це не поінформували голову ОДА. Хоча, як з'ясувалося на оперативній нараді, проблему можна було оперативно розв'язати. Відтак, готується подання на оголошення догани вищезгаданим керівникам.

Окремо Володимир Гунчик ще раз звернувся до голів РДА, міських голів, тримати на контролі забезпечення родин учасників АТО, малозабезпечених верств населення, дровами.

До слова, на момент підготовки інформаційного повідомлення, вищезазначеним закладам у Рожищенському районі подали тепло.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Буковинські міліонери ...

КОМЕНТАРІ