У Волинській області голова облдержадміністрації закликає розпорядників бюджетних коштів активно працювати над їх освоєнням

У Волинській області голова облдержадміністрації закликає розпорядників бюджетних коштів активно працювати над їх освоєнням

28.10.14 17:37 0 660
Голова облдержадміністрації розпорядників бюджетних коштів активно працювати над їх освоєнням.

Наразі грошей на обласних рахунках для вирішення важливих питань життєдіяльності регіону достатньо, однак темпи використання державних ресурсів бажають кращого. Зокрема на цьому констатував начальник головного управління Державної казначейської служби України у Волинській області Михайло Леміщак.

За його словами, стан казначейського обслуговування коштів розподілено за пріоритетними напрямками та окремими програмами. Зокрема, 12,4 млн грн, спрямовані на шахту №10, ще є не використані, а також на шахту№5 – 475,2 тис. грн.

Також проведено видатки за державною програмою щодо закупівлі житла для забезпечення сімей загиблих військовослужбовців в зоні АТО. На рахунку Володимир-Волинської міської ради – 214,5 тис. грн, Луцької міськради - 493,4 тис. грн. Також невикористані кошти – на рахунку Волинського обласного військового комісаріату – на виплату одноразової матеріальної допомоги родинам мобілізованих.

Крім цього, є залишок ще і медичних субвенцій. Уже провели видатки для ремонту доріг комунальної власності. Для цього до кінця місяця має надійти ще 0,5 млн грн. з держбюджету. Заборгованості із виплати зарплати бюджетникам області немає.

На погашення заборгованості з різниці в тарифах на теплову енергію проведено розрахунків на суму 129,6 млн грн.

«Завершується бюджетний рік. На рахунках казначейства – достатньо ресурсу. Прошу активізувати роботу. Достатньо коштів, щоб вирішити проблемні питання і забезпечити стабільність бюджетного процесу в області», - резюмував Володимир Гунчик.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Бориславі «Москвич» ...
Наступна новина: За побиття екс-дружини і ...

КОМЕНТАРІ