Волинь напрацювала низку енергозберігаючих проектів

Волинь напрацювала низку енергозберігаючих проектів

28.10.14 10:25 0 664
Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик вкотре нагадав головам РДА та розпорядникам коштів, про необхідність освоєння коштів, передбачених області на заходи з енергозаміщення, переоснащення газових котелень, енергозбереження. Нагадаємо: на ці цілі Волині передбачено 12,1 млн грн.

Перший транш цих грошей – 3,2 млн грн, вже надійшов на казначейські рахунки, однак освоєно – лише 804 тис. грн. Про це на оперативній нараді повідомив начальник ГУ Держказначейства в області Михайло Леміщак.

Відтак, виникає загроза, що кошти не будуть освоєні у повному обсязі, в результаті, Волинь втратить можливість модернізувати системи теплопостачання.

Володимир Гунчик підкреслив, що за усіма заявками, що надішли з районів, прийняті рішення про надання коштів. «З якої причини гроші зависли на рахунках – невідомо. Однак якщо ми не займатимемося цим питанням – вони будуть втрачені для нас»,- зауважив він.

Водночас голова облдержадміністрації нагадав, що загалом область напрацювала енергозберігаючих проектів на майже 20 млн грн.

«Держава нам дала 12,1 млн грн, до 15 грудня їх необхідно освоїти. Можливо, варто переглянути проекти, віддати кошти тим, хто готовий вже завтра розпочинати роботу», - акцентував він.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У Тернополі ...

КОМЕНТАРІ