В Луцьку під час оперативної наради у голови облдержадміністрації говорили про початок опалювального сезону

В Луцьку під час оперативної наради у голови облдержадміністрації говорили про початок опалювального сезону

28.10.14 14:57 0 752
Відбулася оперативна нарада у голови обласної державної адміністрації (у режимі відеоселектору) з керівниками структурних підрозділів обласної державної адміністрації, окремих територіальних органів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, керівниками окремих підприємств, установ і організацій області, головами районних державних адміністрацій, міськими (міст обласного значення).

Мова йшла про початок опалювального сезону в області. Було зазначено, що на Волині є об'єкти соціальної сфери та окремі житлові будинки, у які зараз не подається теплоносій. У нашому місті, зокрема, це гімназія № 21 та житловий будинок на вул. Градний узвіз.

Як повідомив міський голова Микола Романюк, у гімназії № 21 здійснюється реконструкція теплового вузла і встановлюється ІТП, відповідно до проекту НЕФКО. Роботи здійснюються за планом, під час шкільних канікул. Тож уже за 2-3 дні котельню запустять.

Щодо будинку на вул. Градний узвіз, то його хочуть перевести на індивідуальне опалення, однак з семи мешканців, один — проти. Тому цей процес затягується. Проблему сподіваються вирішити за кілька тижнів.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ