За незаконне зберігання пістолета волинянин отримав чотири роки в'язниці

За незаконне зберігання пістолета волинянин отримав чотири роки в'язниці

28.10.14 13:38 0 643
Відбуватиме покарання чоловік, якщо протягом року іспитового терміну не вчинить новий злочин.

Озброєного спритника правоохоронці затримали поблизу нічого клубу у Луцьку. Тоді ж у нього вилучили пістолет «ZORAKI».

У ході досудового розслідування встановлено, що жодних документів на небезпечну знахідку у чоловіка не виявилося. Більше того – згідно з висновком експерта, зброя виявилася справною та придатною для стрільби. Це – перероблений із стартового пістолет "ZORAKI-MOD.914 (914S)" із знищеним заводським номером, конструкція якого дозволяє проводити постріли газовими, шумовими патронами, патронами травматичної (несмертельної) дії.

Таким чином, спритник своїми умисними діями, які виразились у придбанні, носінні та зберіганні вогнепальної зброї без відповідного дозволу, вчинив кримінальне правопорушення, передбачене ч.1 ст. 263 Кримінального кодексу України.

Під час судового провадження між обвинуваченим та прокурором укладено угоду про визнання винуватості, згідно з якою підозрюваному призначено покарання у вигляді чотирьох років позбавлення волі з іспитовим терміном один рік.

Луцький міськрайонний суд Волинської області угоду про визнання винуватості затвердив і призначив підсудному узгоджене покарання.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Буковинські міліонери ...
Наступна новина: На 15% скоротять штат ...

КОМЕНТАРІ