В Житомирській області вогнеборці ліквідували загоряння в житловому будинку

В Житомирській області вогнеборці ліквідували загоряння в житловому будинку

28.10.14 11:48 0 604
26 жовтня о 20:46 на пункт зв’язку 5-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Андрушівка надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку, що знаходиться в селищі Червоне. Черговим диспетчером частини на місце виклику направлено відділення 36-го пожежного професійного посту.

На момент виникнення вогню чоловік власниці з дитиною відпочивали в кімнаті. Жінка ж вийшовши на вулицю, помітила, що з димаря летять іскри. Перелякана господиня кинулася на горище та спробувала ліквідувати займання самотужки. Однак, зрозумівши що не впорається з вогнем, відразу зателефонувала до служби порятунку «101».

По прибуттю вогнеборців на горищі спостерігалося незначне задимлення та продовжували вилітати іскри з-під димаря. Завдяки оперативності надзвичайників вже о 21:15 пожежу вдалося локалізувати, а о 21:45 – повністю ліквідувати. Бійці ДСНС не допустили розповсюдження полум’я за межі горища. Вогонь устиг лише пошкодити димар та перекриття. Загиблих та травмованих не виявлено. Причина пожежі, збиток та сума врятованих матеріальних цінностей наразі встановлюються фахівцями.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Самовільного будівництва у ...

КОМЕНТАРІ