Вінницька область: рятувальники допомогли водіям транспортних засобів,які потрапили у снігові замети

Вінницька область: рятувальники допомогли водіям транспортних засобів,які потрапили у снігові замети

28.10.14 12:05 0 716
24 жовтня жмеринським рятувальникам надійшло повідомлення про те, що автомобіль ”Джилі ”, на автодорозі Могилів –Подільський –Вінниця, внаслідок складних погодних умов з'їхав у кювет поблизу с. Коростівці. На місце події виїхали рятувальники, які за допомогою спеціальної техніки витягнули легковик зі снігової пастки.

Того ж дня вінницькі рятувальники в смт Вороновиці на вул.Жовтневій витягнули з кювету автобус «Богдан».

Тієї ж доби на пункт зв’язку державної пожежно-рятувально частини №13 м. Немирів надійшло повідомлення про те, що на автошляху Стрій-Тернопіль-Кіровоград-Знамянка в с.Рагород у результаті ускладнення та погіршення погодних умов створився затор автотранспорту. На місце пригоди одразу виїхали рятувальники, які відбуксирували 14 вантажних автомобілів на розчищену проїжджу частину автошляху.

Наступної доби піщанські рятувальники за межами населеного пункту звільнили зі снігової пастки автомобіль швидкої допомоги.

Також на допомогу водіям виїжджали бійці ГУ ДСНС Могилів-Подільського району. На автошляху Могилів-Подільський – Вінниця за смт Вендичани із снігової пастки вони витягнули автомобіль «ВАЗ».

Шановні водії!

У випадку ускладнення погодних умов по можливості утримуйтесь від поїздок на власному транспорті на далекі відстані. Якщо ж все ж таки виїхати вкрай необхідно, будьте особливо уважними та обережними за кермом. Не нехтуйте власною безпекою та безпекою пасажирів, уважно стежте за прогнозами синоптиків.

ГУДСНС України у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ