У Кіцмані буковинець обкрадав дядька своєї співмешканки

У Кіцмані буковинець обкрадав дядька своєї співмешканки

29.10.14 15:46 0 648
Співробітники Кіцманського райвідділу міліції знайшли зловмисника, котрий впродовж двох місяців вмудрився поцупити майно мешканця районного центру на суму майже 40 тисяч гривень.

До правоохоронців звернувся мешканець міста Кіцмань та повідомив, що із його будинку зникли ювелірні вироби. Співробітники міліції провели ряд заходів, які допомогли встановити особу зловмисника. Як виявилося, коштовності крав співмешканець племінниці потерпілого.

20-річний мешканець села Кліводин разом із співмешканкою часто заходили у гості до родича. Хлопець добре знав обстановку у будинку та йому було відомо де зберігаються коштовності. Аби не привернути увагу господаря до зникнення майна, зловмисник крав по декілька ювелірних виробів. Коштовності у подальшому здавав у ломбард, а гроші витрачав на власні потреби.

Наразі слідчими Кіцманського райвідділу міліції, дії зловмисника кваліфікують за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Хлопцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина на 100% ...
Наступна новина: В Закарпатській області у ...

КОМЕНТАРІ