Стосовно чернівчанина,котрий збив насмерть пішохода,відкрито кримінальне провадження

Стосовно чернівчанина,котрий збив насмерть пішохода,відкрито кримінальне провадження

29.10.14 13:57 0 621
Дорожньо-транспортна пригода трапилась У Чернівцях на вулиці Винниченка в пообідню пору. Автомобіль «Субару Імпреза», за кермом якої був 32-річний чернівчанин, за межами пішохідного переходу збив людину.

Авто їхало на великій швидкості, тож водій не встиг загальмувати, коли на дорогу вийшов пішохід. Зіткнення було неминучим. Від важких тілесних ушкоджень 52-річний потерпілий помер на місці ДТП.

Відомо, що водій вже був раніше судимий саме за скоєння дорожньо-транспортної пригоди. Але, певно, життя його нічому не навчило. Той і далі віддавав перевагу швидкій їзді. До слова, під час медичного освідчення алкоголю у крові водія не виявили. Окрім того, призначено проведення ряду необхідних експертиз для встановлення усіх обставин події.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Покарання передбачає позбавлення волі від трьох до восьми років. Досудове розслідування триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: За кілька хвилин після ...

КОМЕНТАРІ