Чернівчанин викрав автомобіль свого товариша

Чернівчанин викрав автомобіль свого товариша

29.10.14 16:22 0 621
На слід зловмисника співробітники Кіцманського райвідділу міліції вийшли у ході розслідування кримінального провадження, відкритого за фактом грабежу, скоєного стосовно цього ж потерпілого.

Ця подія трапилася ще у вересні. 56-річний житель села Дубівців та 24-річний чернівчанин були знайомі. Чоловіки разом вживали спиртне у потерпілого вдома. Під час розпиття алкоголю між чоловіками виник конфлікт. Тоді чернівчанин вдарив господаря, забрав його мобільний телефон, куртку та майже 100 гривень.

Аби швидше дістатися додому, зловмисник вирішив вкрасти автомобіль товариша, який був припаркований на вулиці. Та далеко на транспортному засобі чоловік не від'їхав, закінчився бензин. Зловмисник покинув авто та втік. Однак буковинець вже згодом був затриманий працівниками міліції.

Як з'ясувалося, зловмисник причетний і до грабежу скоєного групою осіб, стосовно мешканця Новоселицького району. За цей злочин слідчими Першотравневого райвідділу міліції буковинцю вже оголошено про підозру та судом обрано міру запобіжного заходу - тримання під вартою.

Тепер чоловіку доведеться відповідати й за незаконне заволодіння транспортним засобом, цей злочин передбачений ч.2. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті - позбавлення волі строком до восьми років із конфіскацією майна.

Наразі підозрюваний перебуває в СІЗО.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині 24,5 тис грн ...
Наступна новина: Суд виніс вирок 56-річному ...

КОМЕНТАРІ