Буковинець вирішив "нажитися" на дружбі

Буковинець вирішив "нажитися" на дружбі

29.10.14 18:14 0 664
18-річний мешканець Кельменецького району часто приходив у гості до свого товариша, котрий жив із бабусею. Як виявилося, зовсім не із дружніх спонукань. Хлопець просто щоразу «виносив» із будинку по 500 євро.

Товариш зловмисника проживав у бабусі, яка нещодавно повернулася з-за кордону. Якось хитрий юнак побачив, звідки та діставала гроші. І це знання не давало йому спокою. Наступного разу, перебуваючи у гостях, він витяг із тайнику купюру в 500 євро. І так продовжувалося протягом трьох місяців. Загальна сума вкраденого – близько 6 тисяч євро.

Зловмисник поїхав в Чернівці, орендував собі квартиру і жив у власне задоволення. Коли ж гроші закінчувалися, знову навідувався в гості до друга та поповнював запаси. Також він купив собі мотоцикл, ноутбук, телефон. Ще й дівчині золотих прикрас надарував.

Але все таємне врешті-решт стає явним. І бабуся все ж помітила, що із пачки гроші дістає не лише вона. Тож жінка одразу ж звернулася до правоохоронців, - розповів начальник Кельменецького райвідділу Андрій П'ятницький. Міліціонери вжили усіх необхідних заходів та викрили зловмисника.

Як виявилося, він вже раніше потрапляв у поле зору правоохоронців. Ніде не навчається, не працює. Сім'я його не із багатих. Тож таким чином хлопець вирішив забезпечити собі хороше життя. Хоча б короткострокове. Але за тимчасові радощі молодику доведеться відповідати перед Законом.

Зловмиснику оголошено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбачено ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Кримінальне провадження вже скероване до суду.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернігівська область: ...

КОМЕНТАРІ