На Вінничині працівники міліції розслідують обставини травмування трьох пішоходів

На Вінничині працівники міліції розслідують обставини травмування трьох пішоходів

29.10.14 14:43 0 648
Минулої доби у Вінниці під колеса автомобілів потрапили одразу троє пішоходів. Дві потерпілих з травмами опинились на лікарняних ліжках, а неповнолітній школяр відбувся незначними тілесними ушкодженнями.

Аварія сталась 27 жовтня близько 14.30 години. 28-річний водій автомобіля «BMW X5», рухаючись по вулиці В. Порика, скоїв наїзд на двох дівчат віком 19 та 16 років, які переходили дорогу по нерегульованому пішохідному переході.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди обидві потерпілі з черепно-мозковими травмами та різними тілесними ушкодженнями госпіталізовані до міської клінічної лікарні.

Цього ж дня на перехресті вулиць Келецька - Л.Ратушної близько 16 години під колеса «Таврії» потрапив школяр, який також перетинав проїжджу частину по регульованому пішохідному переході. В момент аварії світлофор було відключено через профілактичні роботи. Попередньо, хлопчик отримав забій пальця ноги.

За даними фактами слідчим відділом міліції відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Водіям-правопорушникам загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортним засобами на строк до 3-х років або без такого. Триває розслідування.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ