Луцькі правоохоронці оперативно затримали зловмисника,котрий обікрав двох жінок

Луцькі правоохоронці оперативно затримали зловмисника,котрий обікрав двох жінок

29.10.14 18:49 0 657
Встановити особу спритника допомогли ключі, які він загубив на місці скоєння правопорушення. Тепер грабіжникові доведеться постати перед судом.

Вранці з періодичністю у п'ятнадцять хвилин до чергової частини луцького міського відділу міліції надійшло два повідомлення про грабіж. Жертвами злочину стали дві лучанки – 1981 та 1973 р.н.

Зловмисник нападав на жінок у під'їзді будинків. Грабіжник наносив жертві кілька ударів, а потім виривав із рук сумки.

На місце пригоди відразу виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу міліції. Окрім того, на пошуки грабіжника орієнтовано всі наряди, які несли службу з охорони громадського порядку.

Завдяки злагодженим та оперативним діям правоохоронців зловмисника затримали «за гарячими слідами». Як з'ясувалося, грабіжник загубив на місці скоєння злочину ключі від помешкання. Оскільки обидва грабежі були скоєні в одному районі міста, це дало підстави вважати, що зловмисник проживає неподалік.

Тож під час перевірки прилеглих будинків міліціонери виявили чоловіка, який не міг потрапити до свого помешкання, оскільки у нього не було ключів. Під час нетривалої розмови чоловік зізнався, що скоїв два пограбування. Спритником виявився раніше судимий 29-річний місцевий житель.

– Ця особа вже тричі притягувалася до кримінальної відповідальності. Зараз є беззаперечні докази його причетності до скоєння злочину за ознаками частини другої статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України, – повідомив начальник Луцького міського відділу УМВС України у Волинській області Ігор Муковоз. – Нині вирішується питання щодо обрання підозрюваному міри запобіжного заходу.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині встановили ...
Наступна новина: Протягом 14-18 жовтня 2014 ...

КОМЕНТАРІ