Луцьк: попит на послуги,що надаються у ЦНАПі,зростає щоденно!

Луцьк: попит на послуги,що надаються у ЦНАПі,зростає щоденно!

29.10.14 15:48 0 703
Ще зовсім недавно (01.09.2014) ЦНАП задекларував рекордну кількість відвідувачів, що сягнула 410 відвідувачів. А вже на виконання розпорядження Кабміну від 16 травня 2014 р. № 523-р «Деякі питання надання адміністративних послуг органів виконавчої влади через центри надання адміністративних послуг» значно розширився перелік адміністративних послуг, що надаються у департаменті «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Луцької міської ради. Відповідно, кількість суб'єктів звернень, що звертається за послугами перевищує 500-550 осіб. Нагадуємо, що ЦНАП працює 49 робочих годин на тиждень без обідньої перерви. Адміністратори протягом дня приймають 25-30 відвідувачів. Лише за жовтень місяць адміністраторами було прийнято 4664 вхідних пакетів документів та видано 3719 результатів послуг.

Кількість замовників, які хочуть отримати адміністративні послуги через ЦНАП, подекуди призводить до збільшення часу очікування на отримання окремих послуг та нарікання громадян.

Однак, незручності є тимчасовими і працівники роблять все можливе для надання якісних адміністративних послуг замовникам.

Будемо вдячні, за Ваші відгуки та пропозиції, які Ви можете залишити за посиланням https://docs.google.com/forms/d/1OweBW9AjCrUlHZHi7-zMG87MUFTlkoqXPuyhDCq_7xI/edit

Департамент «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку»

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Житомирська міліція ...

КОМЕНТАРІ