Сергій Машковський: «Житомирщина відкрита для інвестиційних проектів»

Сергій Машковський: «Житомирщина відкрита для інвестиційних проектів»

29.10.14 22:01 0 642
Голова облдержадміністрації Сергій Машковський одним із пріоритетних напрямків діяльності керівництва Житомирщини вважає залучення інвестицій в регіон з метою розкриття та раціонального використання потенціалу області. Посадовець неодноразово наголошував на тому, що влада готова допомогти інвесторам максимально спростити всі процедури для ведення бізнесу. Сергій Машковський зазначає: «Наша область цікава для тих, хто хоче реалізувати на її території інвестиційні проекти та вкладати в це кошти. Доказом інвестиційної привабливості Житомирщини є успішна діяльність дочірнього підприємства «Євроголд».

Дочірнє підприємство «Євроголд Індестріз ЛТД» працює в Україні майже 12 років. Його виробничі потужності розташовані в місті Житомирі, а продукцію купують у 28 країнах світу. Підприємство є дочірньою кампанією повного товариства «Євроголд сервіс Цумбюль та Ко. Торгове агентство» (Швейцарія). Заклад спеціалізується на виробництві прасувальних дошок, сушарок для білизни та металевих драбин. Частка експорту в загальних обсягах реалізації складає 85%. На підприємстві працює майже 1 тис. осіб.

За словами генерального директора підприємства Тобіаса Гроліча, від початку своєї діяльності компанія орієнтувалася на європейський ринок. А довіра до якості вітчизняної продукції у країнах ЄС є значно вища, ніж до китайських та турецьких аналогів. Доказом є той факт, що кожна десята прасувальна дошка з вітрин європейських магазинів виготовляється саме в Житомирі. Керівник закладу переконаний, що секрет успіху полягає у вивченні смаків і потреб покупців та бажанні і вмінні втілити їх у готовому товарі. Прасувальні дошки, сушарки для білизни та металеві драбини відповідають усім європейським вимогам щодо безпеки продукції.

Тобіас Гроліч розповідає, що найближчим часом на підприємстві розпочнуть виготовляти новий товар, а саме дошки для серфінгу. Зараз більшість такої продукції на європейський ринок постачають з Таїланду. З огляду на значні транспортні витрати, Житомир в цьому плані може стати серйозним конкурентом.

Сергій Машковський переконаний, що досвід ДП «Євроголд Індестріз ЛТД» є зразковим прикладом ефективної співпраці з інвестором. Голова облдержадміністрації наголосив: «Окрім створення робочих місць та сплати податків у бюджет підприємство активно займається благодійністю. Запрошуємо підприємців в наш регіон, адже вкладаючи кошти у виробничі потужності, вони інвестують у майбутнє кожного жителя Житомирщини».

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ