В Закарпатській області національно-патріотичному вихованню дітей та учнівської молоді приділять більше уваги

В Закарпатській області національно-патріотичному вихованню дітей та учнівської молоді приділять більше уваги

29.10.14 14:52 0 623
Міністерство освіти і науки України затвердило план заходів щодо посилення національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді. Відповідний наказ №1231 від 27 жовтня 2014 року підписав міністр освіти і науки Сергій Квіт.

Зокрема, серед заходів МОН передбачено розробити методичні рекомендації щодо національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді з урахуванням сучасних вимог; доопрацювати навчальну програму з предмета «Захист Вітчизни» з метою розширення змісту та забезпечення практичної спрямованості розділів з основ цивільного захисту, початкової військової підготовки, а також запровадити Всеукраїнську військово-спортивну патріотичну гру «Захисник України».

«Патріотів потрібно виховувати змалку, адже саме в дитячому віці закладаються основні підвалини патріотизму, починає формуватися національна свідомість, - прокоментував директор департаменту освіти і науки Тернопільської облдержадміністрації Любомир Крупа. – І те, що національно-патріотичному вихованню дітей та учнівської молоді приділятимуть більше уваги, зважаючи на ситуацію в державі, є дуже правильним кроком».

Про це повідомили у Закарпатській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 29 жовтня міський голова ...
Наступна новина: Волиняни відзначили 70-у ...

КОМЕНТАРІ