У день виборів ужгородські міліціонери розкрили два пограбунки

У день виборів ужгородські міліціонери розкрили два пограбунки

29.10.14 19:15 0 636
У неділю ввечері до Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від 52-річної мешканки міста про те, що близько 19-ї години невідома особа чоловічої статі відкрито заволоділа її жіночою сумочкою. На щастя, ужгородка запам'ятала прикмети свого кривдника, за якими міліціонери негайно почали розшук.

Варто відзначити, що правоохоронці спрацювали оперативно. Отримавши повідомлення про скоєний злочин, оперативний черговий Ужгородського міськвідділу міліції не гаючи часу направив на місце пригоди екіпаж роти патрульної служби міськвідділу міліції, маршрут якого пролягав неподалік від місця скоєння злочину.

Вже через кілька хвилин правоохоронці помітили на вулиці Собранецькій хлопця, який за описом був схожий на правопорушника. Побачивши міліціонерів, зловмисник намагався втекти й позбутись щойно викраденої сумочки, однак це йому не допомогло...

На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу міліції, яка з'ясувала подробиці зухвалого злочину. Потерпіла розповіла, що стояла на автобусній зупинці по площі Поштовій та чекала на маршрутку, щоб доїхати додому, при цьому свою жіночу сумочку поклала на лавочку. За кілька хвилин на зупинку підійшов незнайомець. Особливої уваги на нього жінка не звернула, аж доки зловмисник відкрито не забрав її сумочку та втік.

Зловмисником виявився 15-річний ужгородець, який зізнався у скоєному та пояснив, що «легкою наживою» вирішив заробити собі на розваги.

Ще один злочин неповнолітній скоїв в суботу, 25 жовтня, близько 18.30 год. також на площі Поштовій в місті Ужгороді. Проходячи повз лавочку, на якій сидів 11-річний школяр і грався в ігри на планшеті, зловмисник сів поряд та під приводом погратися заволодів планшетом малолітнього і втік.

Про подію до Ужгородського міськвідділу міліції повідомив 35-річний батько потерпілого хлопчика.

Зараз непавнолітній правопорушник спілкується з міліціонерами. Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження. Триває слідство.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ