На шляху до Великої Перемоги – 70 років з моменту звільнення України від нацистської окупації

На шляху до Великої Перемоги – 70 років з моменту звільнення України від нацистської окупації

29.10.14 17:46 0 648
Україна відзначає 70-ту річницю від дня звільнення останнього клаптику території нашої держави від німецько-фашистської окупації. З цього приводу зранку до меморіалів міста Хмельницького керівництво обласної державної адміністрації поклало вінки та квіти.

Зокрема, перший заступник голови обласної адміністрації Олександр Симчишин вшанував пам'ять наших предків на військовому кладовищі. Коли йдеться про страшні роки віни, справедливості заради варто зазначити, що вигнання нацистів з українських територій стало можливим завдяки масовій участі українців у лавах як Червоної армії, так і українського визвольного руху.

Поринаючи в історичні події, у коментарі журналістам Олександр Сергійович зазначив, що вигнання нацистів з України стало можливим завдяки об'єднанню зусиль всієї антигітлерівської коаліції та визвольних антинацистських рухів. Спільна перемога не була б можливою без спільних зусиль. Наостанок посадовець наголосив: «Боротьба за свободу проти іноземного агресора є святим обов'язком кожного представника народу, над яким нависла загроза поневолення».

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині розшукали ...
Наступна новина: Мешканці Вінниччини ...

КОМЕНТАРІ