На Хмельниччині відбулася підсумкова колегія Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації

На Хмельниччині відбулася підсумкова колегія Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації

29.10.14 13:58 0 644
Днями на базі СФГ «Маїсс», що у Хмельницькому районі, відбулася підсумкова колегія Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації за 9 місяців поточного року.

В роботі колегії взяли участь заступник голови обласної державної адміністрації Володимир Кальніченко, начальники управлінь агропромислового розвитку райдержадміністрацій, керівники та спеціалісти провідних агроформувань області.

На початку роботи колегії присутні ознайомилися з діяльністю тваринницького комплексу СФГ «Маїсс» та сучасною технологією утримання великої рогатої худоби.

З доповіддю про діяльність сільськогосподарської галузі області за 9 місяців поточного року виступив заступник директора Департаменту Вадим Конончук, який зазначив, що сільськогосподарські товаровиробники області у цьому році організовано провели весь комплекс польових робіт, були повністю забезпечені матеріально-технічними ресурсами. Показник урожайності зернових культур та цукрових буряків на даний час є найвищим в Україні. Також є певні позитивні тенденції в галузі тваринництва.

Що стосується харчової промисловості, то індекс виробництва промислової продукції харчової та переробної промисловості за січень – вересень 2014 року склав 110,1 %. До кінця року планується повністю виконати прогнозовані обсяги виробництва цієї продукції.

Щодо орендної плати за землю, то за оренду земельних паїв у 2014 році нараховано 564 млн. грн. орендної плати, що на 40 млн. грн. більше чим минулого року.

В даний час всі сільськогосподарські підприємства області проводять розрахунки за оренду землі. Станом на 1 жовтня поточного року вже виплачено 483 млн. грн., що становить 82 % від належного.

З підсумками проведення колегії виступив заступник голови облдержадміністрації Володимир Кальніченко.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Стосовно ...
Наступна новина: Протягом тижня підрозділи ...

КОМЕНТАРІ