На Хмельниччині правоохоронці розшукують жениха-іноземця,який виявився шахраєм

На Хмельниччині правоохоронці розшукують жениха-іноземця,який виявився шахраєм

29.10.14 14:42 0 654
Іноземний залицяльник збагатився на 13 тисяч гривень, обманувши 25-річну кам`янчанку, з якою начебто хотів одружитись.

Все почалось зі знайомства в соціальній мережі. Сповнене ніжності листування, розмови та перша зустріч в реальності. Високий кароокий брюнет на першому ж побаченні осипав дівчину квітами та зворушливими словами.

А далі все розвивалось, як у кіно. Зізнання в коханні з першого погляду та пропозиція руки і серця. Ошелешена дівчина одразу ж познайомила нареченого з батьками, потім пара поїхала відпочивати у Карпати. За рахунок дівчини, до речі.

Саме там потенційний жених розіграв цілий спектакль, мовляв, залишився без грошей, проблеми з банком, який відмовляється видавати готівку. «У мене стільки планів, я хотів тебе здивуватись подарунками, а тепер не можу, — говорив у розпачі. — Мені необхідно терміново повернутись у свою країну і узгодити питання з банком, адже дату весілля ми призначили, я не можу бути без грошей».

Після такої промови чоловік попросив майбутню дружину позичити йому певну суму. Осліплена почуттями дівчина віддала все, що мала, та ще й усі прикраси на додачу. Коханий пообіцяв за день узгодити всі питання та повернутись, аби не розлучатись більше ні на хвилину. Та не повернувся.

Дівчина чекала нареченого десять днів. Телефонувала, писала, та не отримала більше жодної звістки. Вона спочатку не хотіла вірити, що її обманули, та, порадившись з батьками, все-таки звернулась до правоохоронців.

Наразі за фактом шахрайських дій відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 Кримінального кодексу України, — зазначив начальник Кам'янець-Подільського міського відділу міліції Віталій Козярук. — Слідчий здійснює необхідні слідчі дії в рамках провадження. В травні минулого року за схожою схемою було ошукано жительку Кам'янець-Подільського району, яка віддала шахраєві не лише гроші, а й автомобіль. Тому звертаюсь до кам`янчан з проханням не втрачати пильність у спілкуванні з малознайомими людьми.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За підтримки Світового ...
Наступна новина: На Вінничині працівники ...

КОМЕНТАРІ