Микола Вітенко: СТЕК не повинна нараховувати платню тим мешканцям яким вчасно не подала опалення

Микола Вітенко: СТЕК не повинна нараховувати платню тим мешканцям яким вчасно не подала опалення

29.10.14 18:01 0 662
Під час оперативної наради обговорювали питання початку опалювального сезону у місті Івано-Франківську

24 жовтня у Івано-Франківську розпочато опалювальний сезон, проте не у всіх будинках стало тепло. Про це мовилось у вівторок на оперативній нараді у міського голови.

Підприємства які забезпечують подачу тепла в оселі іванофранківців, а це ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» та ТОВ «Станіславська теплоенергетична компанія», доповідали про стан своєї роботи та проблеми.

Якщо у керівництва міста не виявилося жодних претензій до ТКЕ, яке ефективно спланувало та проводило свою роботу, то СТЕК на думку міських очільників підійшов до включення тепла не підготовлено. Міський голова Віктор Анушкевичус висловив обурення у бік представників компанії, які не змогли належним чином підготувати свої мережі та провести їх випробування ще у літній період. Як наслідок – досі не подано тепло у три будинки міста, та більше 150 скарг на службу оперативного реагування.

Керівник компанії, яка нагадаємо перебуває у приватній власності, доповів, що наразі тривають усі необхідні роботи і вже до кінця тижня усі проблеми буде вирішено.

Секретар міської ради Микола Вітенко звертаючи увагу на незадовільну роботу СТЕК заявив, що компанія не повинна нараховувати платню тим мешканцям яким вчасно не подала опалення. Більше того, приватна компанія повинна дякувати цим мешканцям за те, що вони не звертаються на неї з позовом до суду.

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області в ...
Наступна новина: Львівщина отримала 2,1 млн ...

КОМЕНТАРІ