Відбулася відео-конференція з представниками Товариства Червоного Хреста України

Відбулася відео-конференція з представниками Товариства Червоного Хреста України

29.10.14 19:31 0 605
В Управлінні ДСНС в області відбулася відео-конференція з Президентом Товариства Червоного Хреста України Усіченком Іваном Гнатовичем.

У її роботі взяли участь заступник начальника Управління ДСНС в області Володимир Пачків та представники івано-франківської обласної організації Товариства Червоного Хреста.

На відео-конференції були розглянуті питання надання допомоги переселеним особам в регіонах країни. Зокрема було зазначено, проблема переселенців є не тільки внутрішньою справою України, а спільною справою багатьох європейських організацій та структур, з якими Товариство Червоного Хреста України має налагоджені спільні контакти і проекти, і які вже надали відповідну допомогу.

Також був зроблений аналіз роботи щодо надання допомоги переселенцям на місцях по лінії Червоного Хреста, а також у Донецькій та Луганській областях і навчання населення надання першої медичної допомоги.

У ході відео-конференції були заслухані ряд областей України з даних питань та наголошено на активізації роботи з переселеними особами у осінньо-зимовий період.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ