У Львівській області упродовж доби рятувальники ліквідували пожежі сухої трави,площею понад 5,5 га

У Львівській області упродовж доби рятувальники ліквідували пожежі сухої трави,площею понад 5,5 га

29.10.14 14:04 0 597
Упродовж доби вогнеборці 4 рази виїжджали на ліквідацію пожеж сухої трави, загальною площею 55 700 кв.м. Так, 27 жовтня о 15:09 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу на відкритій території в с. Добрячин Сокальського району. Внаслідок горіння знищено суху траву окремими осередками на площі 5 га. Вогнеборцям аж о 22:49 вдалося повністю приборкати займання.

Ще одна масштабна пожежа сухостою виникла того ж дня о 19:22 в с. Хватів Буського району. Тут рятувальникам довелося ліквідовувати займання сухої трави та чагарнику на площі 4000 кв.м. О 00:24 горіння повністю ліквідували.

З огляду на щоденні повідомлення про займання сухої трави Головне управління ДСНС України у Львівській області звертається до мешканців міста та області із нагадуванням про заборону спалювання сухої трави та сміття. Такі пожежі можуть спричиняти загоряння будівель, знищення ліній електромереж, газо- та нафтопроводів, лісових насаджень тощо. Небезпечними є такі пожежі і для водіїв автотранспорту. Через дим від таких багать на автодорогах погіршується видимість, що може стати причиною дорожньо-транспортних пригод.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ