У Львівській області вдалий вибір професії - запорука успішного майбутнього

У Львівській області вдалий вибір професії - запорука успішного майбутнього

29.10.14 21:25 0 870
23 жовтня у Львівському Палаці мистецтв ніде було ступити. І нічого дивного, адже сотні учнів шкіл та коледжів зі всієї області зібрались тут, аби зробити один з найбільш важливих кроків у своєму житті – обрати свою майбутню професію.

День професійного самовизначення, або, як його ще називають, Ярмарок професій, відбувається тут щороку. Це стало гарною освітньою традицією у Львові. Не оминає цей захід і Львівський державний університету внутрішніх справ – єдиний вищий навчальний заклад системи МВС України у Західній Україні.

Міліцейський виш представляли цього року працівники відділення профорієнтаційної роботи та сприяння працевлаштуванню випускників навчально-методичного центру ЛьвДУВС Роман Янович та Ігор Єсип, а також курсанти 3-го курсу Юлія Чаплик і Роман Грига. Завітав на захід і начальник відділу кадрового забезпечення підполковник міліції Анатолій Перепелиця.

Майбутні правоохоронці разом зі своїми наставниками надали абітурієнтам вичерпну інформацію про напрями підготовки студентів та курсантів у ЛьвДУВС, продемонстрували відеоролик про університет та вручили буклети з довідковою інформацією про вуз. Окрім цього, широкій аудиторії молодих людей, зацікавлених навчанням у ЛьвДУВС, розповіли про набір на підготовчі курси.

Загалом, у заході взяли участь майже 70 підприємств, вищих навчальних закладів, установ та організацій харчової промисловості, швейної галузі, готельно-ресторанного бізнесу, торгівлі, транспортних перевезень, військової служби та інші.

Відділ зв'язків з громадськістю ЛьвДУВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Розслідується кримінальне ...

КОМЕНТАРІ