У Львівській області родини загиблих Героїв Майдану отримують земельні ділянки

У Львівській області родини загиблих Героїв Майдану отримують земельні ділянки

29.10.14 15:37 0 657
Територіальні органи земельних ресурсів ухвалили 31 наказ про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою для відведення земельної ділянки громадянам, які втратили рідних під час Революції Гідності.

На громадяни, які втратили близьких на Майдані, за всілякої підтримки органів земельних ресурсів у найкоротші терміни отримали 9 земельних ділянок, зокрема, у Волинській області родини Героїв Майдану отримали земельну ділянка площею 2 га, в Івано-Франківській області – 2 земельні ділянки площею 2,2 га, у Львівській області – земельну ділянку площею 1,9 га, у Рівненській – 3 земельні ділянки площею 1,7 га, у Тернопільській – земельну ділянку площею 0,1 га, у Хмельницькій області – земельну ділянку площею 2 гектари.

Натепер загальна кількість громадян – членів родин, які втратили близьких під час буремних подій на Майдані та мають право на безоплатне одержання земельних ділянок у власність із земель запасу сільськогосподарського призначення державної власності в межах норм безоплатної приватизації становить 144 особи. Найбільше таких громадян у Львівській (45 осіб) та Київській (22 особи) областях.

Всього до територіальних органів земельних ресурсів громадяни – члени родин, які втратили близьких під час Революції Гідності, подали 35 клопотань на отримання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ