У Рівненській області під час ліквідації пожежі у приватному господарстві вогнеборці врятували два житлових будинки та легковий автомобіль

У Рівненській області під час ліквідації пожежі у приватному господарстві вогнеборці врятували два житлових будинки та легковий автомобіль

29.10.14 18:21 0 618
28 жовтня об 11:25 до Служби порятунку за телефоном «101» надійшло повідомлення про пожежу в місті Дубно на вулиці Я.Купала. За вказаною адресою було негайно направлено чергове відділення рятувальників 5-ї державної пожежно-рятувальної частини на двох пожежних автоцистернах.

Вже за дві хвилини вогнеборці прибули до місця виклику. Розвідкою було встановлено, що по всій площі горить покрівля господарчої будівлі. До того ж існувала реальна загроза поширення полум’я на два поруч розташованих житлових будинки та гараж з легковим автомобілем.

Бійці Держслужби з НС подали два водяних ствола для ліквідації пожежі та ще два ствола безпосередньо на захист житлових будинків. Об 11:40 пожежу вдалося локалізувати.

В ході подальшого гасіння рятувальники проводили розбір конструкцій будівлі, під час якого виявили два газових балони, які внаслідок сильної температури нагрілися та представляли смертельну небезпеку. Після охолодження, балони було винесено у безпечне місце.

О 12:40 пожежу остаточно ліквідували. Полум’ю не дали поширитися за межі осередку виникнення. Завдяки швидкому повідомленню громадян та оперативному реагуванню вогнеборців вдалося врятувати два житлових будинки та легковий автомобіль «КІА». Вогонь знищив дах господарчої будівлі та автомобіль «Рено-Кенго».

Наразі правоохоронці встановлюють причину та всі обставини даної пожежі.

ДПРЧ-5

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Житомирщині ...

КОМЕНТАРІ