На Тернопіллі працівники ДАІ закликають до пильності на дорогах

На Тернопіллі працівники ДАІ закликають до пильності на дорогах

29.10.14 17:38 0 675
Шестеро людей травмовано у автопригодах, які трапилися на дорогах Тернопільщини впродовж 25-27 жовтня.

Минулої суботи близько 13.00 у Борщові на вулиці С.Бандери водій автомобіля «Ваз-2101» виїхав на тротуар та травмував малолітню дитину, яка йшла з батьком.

Того ж дня, 25 жовтня, біля 19 години на ділянці дороги Тернопіль – Кременець, поблизу селища Вишнівець Збаразького району, водій автомобіля «Шкода Октавія» під час обгону зіткнувся з автомобілем «Ваз-21011», що рухався на зустріч. В результаті зіткнення водій автомобіля «Ваз» отримав травми. Його госпіталізували до Збаразької районної лікарні.

Близько 22.00 у селі села Постолівка Гусятинського району водій автомобіля «Ваз 2101» не врахував дорожніх обставин та наїхав на пішохода. Останнього з травмами госпіталізували до реанімаційного відділення Гусятинської районної лікарні.

26 жовтня, біля 22 години, в селищі Вишнівець Збаразького району водій автомобіля «Міцубісі» збив велосипедиста, якого з травмами госпіталізували.

27 жовтня близько 2 години ночі на вулиці Микулинецькій Тернополя водій автомобіля «Пежо» наїхав на електроопору. В результаті чого травми отримав пасажир іномарки.

Повідомлення про автопригоду в селі Товстолуг Тернопільського району надійшло 27 жовтня о 14.55. При виїзді на місце події було встановлено, що водій автомобіля «Фіат скудо» збив пішохода, якого з переломами госпіталізували.

По кожній автопригоді проводяться слідчі дії. Працівники ДАІ звертаються до учасників дорожнього руху не повторювати чужих помилок, цінувати людське життя.

За матеріалами сайту « Досьє 102»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області у ...
Наступна новина: На Львівщині розшукали ...

КОМЕНТАРІ