На Хмельниччині визначено кращі волонтерські загони Ізяславщини

На Хмельниччині визначено кращі волонтерські загони Ізяславщини

30.10.14 13:47 0 819
В рамках заходів, присвячених відзначенню 70 – річчя визволення України від німецько – фашистських загарбників та перемоги у Великій Вітчизняній війні, відбувся конкурс фотоколажів. Навчальні заклади у фотоколажах відображували заходи, які проводилися з ініціативи або за участю волонтерських загонів «Спадкоємці перемоги». В інформаційній акції брали участь усі навчальні заклади району.

З метою оцінки найзмістовніших фотоколажів залучилися працівники відділу освіти, молоді та спорту Ізяславської райдержадміністрації. В результаті опитування, враховуючи зміст та естетичне оформлення, кращими визначені роботи наступних навчальних закладів: Білівський НВК, Борисівський НВК, Кунівська ЗОШ І-ІІІ ст., Мислятинська ЗОШ І-ІІІ ст., Михнівська ЗОШ І-ІІІ ст., Радошівський НВК, Ріпківський НВК, Тернавський НВК, Шекеринецький НВК, Ізяславський НВК №2, Ізяславський НВК №5, Великорадогощанська ЗОШ І-ІІ ст.

Вищеназвані навчальні заклади подали звіт про роботу загонів. За участю членів районної ради Організації ветеранів України були визначені переможці, які під час районних урочистостей з нагоди 70-річчя вигнання нацистських окупантів з України отримали пам'ятні подарунки та грамоти відділу освіти, молоді та спорту Ізяславської райдержадміністрації: за І місце - волонтерський загін Ізяславського НВК №5, за ІІ місце - волонтерський загін Плужненського НВК, за ІІІ місце - волонтерський загін Борисівського НВК.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині активно ...
Наступна новина: На Тернопіллі для хворих на ...

КОМЕНТАРІ