Голова комісії у справах родини УГКЦ розповість про виклики сучасної сім’ї

Голова комісії у справах родини УГКЦ розповість про виклики сучасної сім’ї

30.10.14 08:10 0 771
У четвер, 30 жовтня, о 19:00 відбудеться «жива Internet-зустріч» з головою комісії у справах родини УГКЦ отцем Богданом Тимчишином на тему «Криза сім'ї в сучасному світі?».

Як інформує прес-служба ЛМР, усі бажаючі можуть поставити запитання отцю, які стосуються цієї теми, за посиланням.

«Більшість сімей в Україні розпадається. Більшість дітей росте в неповних сім’ях, не маючи прикладу доброї родини. Повна свобода в діях, жодних обмежень, жодних умовностей – головний критерій «сімейного щастя» сучасної людини. А що каже про це церква? Папа Франциск скликав надзвичайну сесію Папського Синоду, щоб обговорити виклики сучасної сім’ї, а також виклики, які постають перед церквою у цій царині. Дехто говорив, що церква готова до революційних зрушень, до того, щоб йти назустріч світові. Чи це так? Про що насправді говорилось на Папському Синоді? Що діється із сучасною сім’єю? Як Церква дивиться на подружнє життя? Ці, а також інші запитання, адресуємо о. Богдану Тимчишину», – зазначають організатори.

Нагадаємо, «живі Інтернет-зустрічі» – спільний проект Живого телебачення та комісії у справах молоді УГКЦ. Мета проекту – відповісти на найбільш актуальні питання, що турбують сучасну молоду людину.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В Луцьку директор КП ...

КОМЕНТАРІ