Євромайдан SOS хоче започаткувати премію,якою відзначатиме простих людей за гідні вчинки

Євромайдан SOS хоче започаткувати премію,якою відзначатиме простих людей за гідні вчинки

30.10.14 08:50 0 763
В Україні хочуть започаткувати вручення премії «Євромайдан SOS», якою б відзначали звичайних людей за їхню надзвичайну роботу та гідні вчинки.

Про це повідомляється на сторінці спільноти Євромайдан SOS у Фейсбук.

«У Євромайдан SOS виникла ідея відзначити звичайних людей, адже вони, власне, і були рушієм Революції Гідності, і зараз, по суті, продовжують виконувати державницькі функції у різних волонтерських ініціативах та роблять просто неймовірні речі, – йдеться у повідомленні. – Тому хочемо започаткувати вручення премії Євромайдан SOS і відзначити звичайних людей за їх надзвичайну роботу та гідні вчинки на захист і допомогу людям. Плануємо зробити відкрите номінування та запросити в журі відомих та достойних людей. Зараз думаємо над критеріями номінування та складом журі».

«Попри все, що ми наразі продовжуємо долати, справжнє захоплення викликає жертовна праця тисяч людей, які щоденно допомагають переселенцям, опікуються пораненими, захищають постраждалих, підтримують армію і тим самим – власними діями будують вільну та демократичну Україну. Адже на героях не виїдеш, підпирати плечима суспільні інституції повинні усі.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Кухонный комбайн - очень ...
Наступна новина: Бренд одежды Pepe Jeans

КОМЕНТАРІ