Буковинська міліція наголошує: за 2 дні закінчується місячник добровільної здачі зброї

Буковинська міліція наголошує: за 2 дні закінчується місячник добровільної здачі зброї

30.10.14 10:31 0 732
Нагадуємо, що згідно із частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України, носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передача чи збування вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

В той же час наголошуємо, що громадяни, які добровільно здадуть в органи внутрішніх справ вогнепальну, газову, холодну зброю, спецзасоби вітчизняного виробництва для відстрілу набоїв, споряджених гумовими кулями, боєприпаси і вибухівку, що зберігаються у них незаконно, будуть звільнені від кримінальної і адміністративної відповідальності.

Станом на 29 жовтня громадянами краю до органів внутрішніх справ області вже добровільно здано 244 одиниці зброї. З них 13 – армійського зразка, 54 - мисливської нарізної, 153 – мисливської гладкоствольної, 24 - холодної. Також здали 22 одиниці спеціальних засобів, 3 снаряди та 1 міну.

За докладнішою інформацією про порядок добровільної здачі зброї мешканці області можуть звертатися у районні відділи внутрішніх справ чи безпосередньо до сектору дозвільної системи УГБ УМВС України в Чернівецькій області за адресою: м. Чернівці, вул. Головна, 24 або за телефоном: 59-15-48.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ