Буковинські міліціонери закликають громадян уважніше стежити за власними речами

Буковинські міліціонери закликають громадян уважніше стежити за власними речами

30.10.14 08:10 0 914
Інакше гаманці, мобільні телефони та інші Ваші цінності можуть стати об'єктом посягань зловмисників. Найчастіше крадуть такі речі під час проїзду у громадському транспорті.

До Шевченківського райвідділу УМВС України в Чернівецькій області звернулася 38-річна чернівчанка. Жінка повідомила, що у її 13-річного сина вкрали гаманець, в якому було понад 250 гривень. Міліціонери оперативно відреагували на звернення та вже зовсім скоро викрили зловмисника. Ним виявився 34-річний мешканець Глибоцького району.

Встановлено, що гаманець у малолітньої жертви чоловік витягнув під час проїзду у тролейбусі. Дитина не відчула, як хтось хазяйнує у кишені куртки, адже у транспорті в час пік завжди тиснява. Відомо також, що зловмисник вже був раніше судимий за майнові злочини. Але, як видно, на шлях виправлення ставати не поспішав, а лише спробував себе в новому амплуа. Тепер відповідатиме за це перед Законом.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Чоловіка також перевіряють на причетність до скоєння інших аналогічних злочинів на території міста. Слідство триває.

А правоохоронці вкотре нагадують: тиснява у громадському транспорті – житниця для кишенькових злодіїв. Поки ви захоплені розмовою з іншим пасажиром чи заглиблені у власні думки, зловмисник тихенько витягає гаманець із сумки та спокійно виходить на наступній зупинці. Інколи працюють крадії і парами. Один викрадає гаманець та передає його своєму товаришу. Тож навіть якщо і помітите крадіжку, у підозрюваного вашого добра може і не виявитися.

Тож аби не стати жертвами кишенькових крадіїв, міліціонери радять уважніше стежити за своїми речами, завжди щільно закривати сумки та кишені.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В Луцьку директор КП ...

КОМЕНТАРІ